TSL Super Olie Pen

€11,05
  1. Artikelnummer:92011045

15ml

Inleiding

Lastige, moeilijke scharnieren behoren tot het verleden. Een stroeve vismolen gaat lopen als nooit te voren. Sloten gaan weer functioneren zoals het hoort. Van bel tot fietsketting en fietsen wordt weer een genot. Één druppel op een boortje bij het boren en boren wordt een plezier zelfs in R.V.S.. Een streepje Super-olie op de draad van een mof, bus of bout van R.V.S. en vreten behoort tot het verleden. Gebruik de Super-olie pen bij het samenbouwen van een verbrandingsmotor, zoals Ford-Cosworth al jaren doet bij het samenbouwen van Formule 1 motoren , en je hebt je motor optimaal beschermd tegen inloopschade.

Productinformatie

TSL bevat unieke actieve en passieve chemische bestanddelen. De actieve bestanddelen zorgen voor een directe bescherming tegen wrijving en slijtage, de passieve bestanddelen hechten zich aan het metaal en geven langdurig bescherming. Tevens voorkomen zij dat er geen metaal – metaalcontact plaats vindt op het moment dat er tijdelijk even geen smering aanwezig is.

De elektropolaire moleculen reageren onder belasting en gaan een synergische verbinding aan met metaal. Deze verbinding is onder normale omstandigheden nagenoeg onverbreekbaar. Het aldus gesmeerde oppervlak wordt hierdoor ondoordringbaar voor allerlei soorten vloeistoffen, glad en stabiel en de wrijving zal hierdoor zeer aanzienlijk afnemen.

  1. nl
€ 0,- Incl. verzendkosten 0
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 26 16 201 ma t/m vr 09:00 - 17:00

Delen:

Op werkdagen voor 13:00 besteld, de volgende dag in huis Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 25