Motorolie Bijvul Pakket 5W30

€38,66 €40,70
  1. 编码:92011101

1L Eurol Fluence DXS 5W30 + TSL Olieversterker 0,25 L

介绍

Met dit motorolie bijvul pakket bent u ineens klaar voor het bijvullen van uw olie. Bestel de combinatie van Eurol Fluence DXS 5W-30 en TSL Olieversterker, zodat u gemakkelijk thuis zelf uw olie kunt bijvullen. Wij leveren het pakket met een toevoegingstabel en maatbeker, zodat u gemakkelijk nauwkeurig de toevoeging kunt bepalen.

全文浏览

Eurol Fluence DXS 5W30

Volsynthetische longlife motorolie gebaseerd op mid SAPS technology Eurol® Fluence DXS 5W-30 is een vol-synthetische olie voor gebruik in benzine- en dieselmotoren van personenwagens en lichte bedrijfswagens. Bovendien wordt deze olie probleemloos toegepast in auto's met katalysator, turbo, roetfilter en directe injectie.

 

TSL Olieversterker 0,25 L 

TSL is een pure vloeistof zonder vaste stoffen zoals P.T.F.E. (Teflon), MoS2 (Molybdeen) en grafiet, welke kunnen aankoeken, verstoppen en/of uitzakken. TSL wordt volledig opgenomen door de olie en via de oliestroom naar de te smeren oppervlakken vervoerd, waar de elektropolaire moleculen onder belasting reageren en een synergetische verbinding aangaan met metaal. Deze verbinding is praktisch onverbreekbaar. Het aldus gesmeerde oppervlak wordt hierdoor ondoordringbaar, glad en stabiel waardoor de wrijving sterk vermindert.

相关产品

  1. cn
€ 0,- 包含运费 0
个人建议 电话: 030 26 16 201 周一至周五 上午9点至晚7点

分享:

在下午1点前完成订单,当天发货 荷兰本土免邮