Motorolie Bijvul Pakket 10W40

€36,95 €43,25
  1. 编码:92011102

Eurol Turbosyn 10W-40 1L + TSL Olieversterker 0,25L

介绍

Met dit motorolie bijvul pakket bent u ineens klaar voor het bijvullen van uw olie. Bestel de combinatie van Eurol Turbosyn 10W-40 en TSL Olieversterker, zodat u gemakkelijk thuis zelf uw olie kunt bijvullen. Wij leveren het pakket met een toevoegingstabel en maatbeker, zodat u gemakkelijk nauwkeurig de toevoeging kunt bepalen. 

全文浏览

Eurol Turbosyn 10W-40

Semi Synthetische motorolie universeel inzetbaar Eurol® Turbosyn is een semi synthetische motorolie die universeel inzetbaar is in benzine- en dieselmotoren (in personen- wagens en lichte bedrijfswagens). Deze olie zorgt voor een probleemloze start, ook bij lage temperaturen en biedt een uitstekende smeerfilm bij hoge temperaturen.

TSL Olieversterker 0,25 L 

TSL is een pure vloeistof zonder vaste stoffen zoals P.T.F.E. (Teflon), MoS2 (Molybdeen) en grafiet, welke kunnen aankoeken, verstoppen en/of uitzakken. TSL wordt volledig opgenomen door de olie en via de oliestroom naar de te smeren oppervlakken vervoerd, waar de elektropolaire moleculen onder belasting reageren en een synergetische verbinding aangaan met metaal. Deze verbinding is praktisch onverbreekbaar. Het aldus gesmeerde oppervlak wordt hierdoor ondoordringbaar, glad en stabiel waardoor de wrijving sterk vermindert.

相关产品

  1. cn
€ 0,- 包含运费 0
个人建议 电话: 030 26 16 201 周一至周五 上午9点至晚7点

分享:

在下午1点前完成订单,当天发货 荷兰本土免邮